Κοινωνία

Τοποθετήσεις Διευθυντών Εκπαίδευσης Ιονίων Νήσων

326views

Περιφερειακή Διεύθυνση

Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Ιονίων Νήσων

Κέρκυρα, 21-07-2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τοποθετήσεις Διευθυντών Εκπαίδευσης Ιονίων Νήσων

Σύμφωνα με την υπ. αριθμ. Φ.353.1/120/88595/Ε3/18 Ιουλίου 2022 Απόφαση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, πραγματοποιήθηκε η τοποθέτηση Διευθυντών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ιονίων Νήσων. Οι Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης τοποθετούνται με θητεία η οποία λήγει την 31η Ιουλίου 2026 και υποχρεούνται να αναλάβουν υπηρεσία έως και την Πέμπτη 21 Ιουλίου 2022.

Ο Περιφερειακός Διευθυντής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ιονίων Νήσων κ. Πέτρος Αγγελόπουλος συγχαίρει τον κ. Διονύσιο Πόθο Δ/ντή ΔΔΕ Ζακύνθου, τον κ. Χαρίλαο Αλαμάνο Δ/ντή ΔΔΕ Κέρκυρας, τον κ. Μιλτιάδη Μελισσά Δ/ντή ΔΔΕ Κεφαλληνίας, τον κ. Κωνσταντίνο Γκουντούλα Δ/ντή ΔΔΕ Λευκάδας, τον κ. Αθανάσιο Κατσίμπελη Δ/ντή ΔΠΕ Ζακύνθου, την κα Δέσποινα Σαββίδου Δ/ντρια ΔΠΕ Κέρκυρας, τον κ. Γεώργιο Αλεξανδράτο Δ/ντή ΔΠΕ Κεφαλληνίας, και τον κ. Κωνσταντίνο Μπατσίλα Δ/ντή ΔΠΕ Λευκάδας για την τοποθέτηση και ανάληψη καθηκόντων τους. Εύχεται στους νέους Διευθυντές καλή δύναμη για τη νέα σχολική χρονιά και τους διαβεβαιώνει ότι η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα είναι πάντα συμπαραστάτης και αρωγός στο έργο τους προκειμένου να λειτουργήσουν άριστα και απρόσκοπτα όλες οι σχολικές μονάδες της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων.

Παράλληλα, ευχαριστεί θερμά τους απερχόμενους Διευθυντές Εκπαίδευσης, κ. Χρήστο Άνθη Δ/ντή ΔΠΕ Κέρκυρας, τον κ. Ανδρέα Πολίτη Δ/ντή ΔΔΕ Λευκάδας, τον κ. Γεράσιμο Κοκκόση Δ/ντή ΔΠΕ Κεφαλληνίας, τον κ. Δημήτρη Μαρκάτο Δ/ντή ΔΔΕ Κεφαλληνίας και τον κ. Ευάγγελο Αγγελούση Δ/ντή ΔΠΕ Ζακύνθου για την εξαιρετική συνεργασία, αλλά και για την πορεία τους στις θέσεις υψηλής ευθύνης τις οποίες κατείχαν, και τις οποίες υπηρέτησαν με ζήλο και αίσθημα ευθύνης, στηρίζοντας έτσι το δύσκολο έργο της εκπαίδευσης στην Περιφέρεια αρμοδιότητάς μας.

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.