Υγεία

Τιμητικό βραβείο στην Διευθύντρια της Παιδιατρικής κλινικής του Γ.Ν Κεφαλληνίας Καλυψώ Δανελάτου

202views

Χθες στις 22/02/2023 η κ. Δανελάτου Καλυψώ, Διευθύντρια της Παιδιατρικής κλινικής του Γ.Ν Κεφαλληνίας, παρέλαβε τιμητικό βραβείο που της απονεμήθηκε από το Υπουργείο Υγείας για την προσφορά της στο ΕΣΥ. Η βράβευση αφορούσε την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών προς τους ασθενείς της Παιδιατρικής κλινικής του Γ.Ν Κεφαλληνίας. Η απονομή των τιμητικών βραβείων του Ε.Σ.Υ έλαβε χώρα στο Γ.Ν.Α Ευαγγελισμός. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Υπουργός Υγείας κ. Θ. Πλεύρης, η αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας κ. Μ. Γκάκα και ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ κ. Γιάννης Καρβέλης .

Η Διοίκηση του νοσοκομείου χαιρετίζει θερμά την αναγνώριση της προσφοράς της κ. Δανελάτου και του συνόλου των εργαζομένων της Παιδιατρικής κλινικής του Γ.Ν Κεφαλληνίας.

Ο Κοινός Διοικητής διασυνδεόμενων Γ.Ν. Κεφαλληνίας

και Γ.Ν. Ληξουρίου «ΜΑΝΤΖΑΒΙΝΑΤΕΙΟ»

Δημήτρης Μαρτίνης

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.