Αθλητισμός

Τη Γαστούνη αντιμετωπίζει εκτός το ανδρικό τμήμα του ΑΣ Κεφαλληνιακός-Εντός το παιδικό με Ολυμπιάδα-Σήμερα η κοπή της πίτας

364views

Α.Σ. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ

ΜΕ ΓΑΣΤΟΥΝΗ ΕΝΤΟΣ ΤΟ ΑΝΤΡΙΚΟ

Την Κυριακή 5/2 στο κλειστό γυμναστήριο «Αντώνης Τρίτσης» και ώρα 15.30 το αντρικό τμήμα του συλλόγου μας θα αντιμετωπίσει την ομάδα της Γαστούνης στα πλαίσια της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος της Β ΕΣΚΑΗ. Οι παίχτες του coach Κωστίδη θα παλέψουν για τη νίκη και τη παραμονή στη πρώτη θέση του ομίλου. Σας προσκαλούμε στο γήπεδο να στηρίξουμε και να χειροκροτήσουμε την ομάδα της πόλης μας !

 

ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΕΚΤΟΣ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ

Η παιδική μας ομάδα ταξιδεύει στην Πάτρα την Κυριακή 5/2 για να αντιμετωπίσει την ομάδα της Ολυμπιάδας στα πλαίσια της φάσης «final 6» του παιδικού πρωταθλήματος της Β κατηγορίας της ΕΣΚΑΗ. Με coach Πανά για το συγκεκριμένο παιχνίδι τα παιδιά μας θέλουν να συνεχίσουν τις πολύ καλές φετινές τους εμφανίσεις.

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ

Το Σάββατο 4/2 και ώρα 18.00 προσκαλούμε μικρούς και μεγάλους στη κοπή της πίτας του συλλόγου μας. Σας περιμένουμε !!!

Εκ του ΔΣ

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.