Πολιτισμός

Την Κυριακή 10 Μαρτίου όλοι οι δρόμοι οδηγούν στον Πόρο

93views

ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ

 3.00μ.μ.  Καρναβαλική παρέλαση στον Πόρο!!! 

Με την συμμετοχή αρμάτων και μασκαράτων συλλόγων της Δημοτικής Ενότητας Ελειού Πρόννων & του Δήμου Αργοστολίου. Την παρέλαση  θα  ντύσει μουσικά με τις καρναβαλικές του επιλογές ο DJ Γιώργος Κρεμμύδας.

Καρναβάλι Πόρου την Κυριακή 10  Μαρτίου.

 Οδυσσέας Γαλιατσατος

Σας προσκαλούμε όλους,  στην κεντρική πλατεία του πόρου την Κυριακή 10 Μαρτίου 2024, για να διασκεδάσουμε,  να γιορτάσουμε   και να γλεντήσουμε παρέα στη μεγάλη αυτή γιορτή.  Η παρέλαση θα ξεκινήσει στις στις 3 το   μεσημέρι με  άρματα,  καρναβαλιστές, μασκότ,  ξυλοπόδαρους και θα ολοκληρωθεί με καλλιτεχνικό πρόγραμμα, για  να βιώσουμε όλοι μαζί, τη χαρά και το γέλιο που φέρνει μαζί του το καρναβάλι.

Θερμές ευχαριστίες σε όλα τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής του Καρναβαλιού, στους  συλλόγους, στους φορείς και σε όλους εθελοντές που στηρίζουν ενεργά τη φετινή διοργάνωση, καθώς επίσης και σε όλους τους χορηγούς του Καρναβαλιού! Εύχομαι καλή διασκέδαση σε όλους και καλή Σαρακοστή!»

Κοινότητα Πόρου

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.