Αθλητισμός

Τελικός Αντισφαίρισης 2024-Τα αποτελέσματα

147views

ΤΕΛΙΚΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ 2024

Με τον μεγάλο τελικό της Α κατηγορίας που θα διεξαχθεί το Σάββατο στις 6.30 ολοκληρώνεται το Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης Κεφαλονιάς που διοργάνωσε ο Κεφαλληνιακός Όμιλος Αντισφαίρισης.
Τη θέση για το Νούμερο 1 του 2024 στο Κεφαλλονίτικο τένις θα διεκδικήσουν ο πολυνίκης του θεσμού Κωστής Αντωνάτος και ο Χρήστος Παπαναστασάτος.
Στη διοργάνωση που ξεκίνησε τον Φεβρουάριο συμμετείχαν 64 αθλητές χωρισμένοι σε τρία γκρουπ δυναμικότητας και διεξήχθησαν περισσότεροι από 130 αγώνες.
Στην Α κατηγορία την 3η θέση κατέλαβε ο Σάββας Ζαμπαύτης ο οποίος επικράτησε στο μικρό τελικό με 2-0 σετ του Πάνου Ρουμελιώτη.
Στην Β κατηγορία την 1η θέση κατέλαβε ο Σπύρος Μαγουλάς, τη 2η θέση ο Μιχάλης Λιάτος και την 3η θέση ο Διονύσης Γαρμπής.
Στην Γ κατηγορία την 1η θέση κατέκτησε ο Χριστόφορος Βαβάσης τη 2η ο Γρηγόρης Αλεβιζόπουλος και την 3η θέση ο Δημοσθένης Παπαευαγγέλου.
Τέλος, στις γυναίκες την 1η θέση κατέλαβε η Μιλένα Λεών και τη 2η θέση η Ερμιόνη Ζαχαριάδη.
Τα δώρα στους νικητές προσφέρει η εταιρία POLO Hellas και τα εστιατόρια Butler’s House και Γέφυρα-Αριστοφάνης.
Ο Κεφαλληνιακός Όμιλος Αντισφαίρισης σας προσκαλεί όλους το Σάββατο 6.30 να παρακολουθήσετε έναν συναρπαστικό τελικό που θα διεξαχθεί στις δημοτικές εγκαταστάσεις αντισφαίρισης. Αμέσως μετά θα ακολουθήσουν οι απονομές και μια λιτή τελετή προς τιμή των θεατών και των αθλητών που έλαβαν μέρος.

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.