ΚοινωνίαΠολιτισμός

τα παιδιά του ΚΔΑΠ ΙΡΙΣ σας εύχονται χαρούμενο καλοκαίρι

335views
Τα παιδιά του ΚΔΑΠ  ΙΡΙΣ σας εύχονται χαρούμενο  καλοκαίρι
Η επιτυχια του survivor summer party που διοργάνωσε το ΚΔΑΠ ΙΡΙΣ στην κεντρική πλατεία Αργοστολίου και Ληξουρίου ήταν τεράστια καθώς τα χρονόμετρα  πήραν φωτιά  και  τα παιδιά αφού έπαιξαν και έτρεξαν έφυγαν με ένα μεγάλο χαμόγελο στα χείλη τους.
Στο τέλος της δοκιμασίας τα παιδιά διαπέρασαν όλα τα εμπόδια και οι γρηγορότεροι βραβεύτηκαν με πλούσια δώρα.
Ευχαριστουμε όλους τους γονείς για την εμπιστοσύνη και την αγαπη τους  καθως και την πολύτιμη παρουσία τους στις εκδηλώσεις μας!
Η διοίκηση , το εκπαιδευτικό προσωπικό και τα παιδιά του ΚΔΑΠ ΙΡΙΣ σας εύχονται ένα χαρούμενο και δημιουργικό καλοκαίρι!!!
Σημείωση: Το ΚΔΑΠ ΙΡΙΣ είναι το μεγαλύτερο ιδιωτικό Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Με Δομές στην ΠΑΤΡΑ την ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ και την ΖΑΚΥΝΘΟ με τις περισσότερες αθλητικές & εξειδικευμένες εγκεφαλικές δραστηριότητες.

Πληροφορίες: https://irisgroup.gr/
 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.