ΚοινωνίαΠολιτική

Σωτήρης Κουρής: Ο Άγγελος Μοσχονάς ήταν ένας αγνός αγωνιστής που δεν διαπραγματεύθηκε τη θέση του για την σταθερή πορεία της Νέας Δημοκρατίας

112views

ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΟΣΧΟΝΑΣ

Ένας θεματοφύλακας της καταστατικής ύπαρξης της παράταξης μας διαχρονικά . Ένας αγνός αγωνιστής που ποτέ δεν διαπραγματεύτηκε την θέση του αλλά την σταθερή πορεία της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ στο μέλλον . Τον είχε κερδίσει η Τοπική Αυτοδιοίκηση παρ όλη την δυναμική του στην κεντρική πολιτικη σκηνή , ιδιαίτερα στην Α Αθηνών . Διαχρονικά Δημοτικός Συμβουλος του Δήμου Αθηναίων και Αντιδήμαρχος Αθηνών που άφησε το στίγμα του βαθειά στην Αθηναϊκή Κοινωνία .
Τον γνώρισα στην ΟΝΝΕΔ το 1975 και από τότε γίναμε φίλοι . Από τότε είχαμε μία ανήσυχη φιλία με μεγάλα διαστήματα πολύ κοντά και μεγάλα διαστήματα μακρυά , έτσι χωρίς λόγο . Πάντα όμως η επίσκεψη μου στην Αθήνα είχε και επικοινωνία με τον Άγγελο . Ήταν πάντα ένας φλεγματικός και ανήσυχος Κεφαλλονίτης που πραγματικά αγαπούσε το νησί μας και το βοήθησε από οποία θέση αρχής βρέθηκε .
Ο Αγγελος ήταν για μένα οδηγός , φίλος , κολλητός , αδελφός .
Καλό ταξίδι Άγγελε , καλό παράδεισο .
Σωτήρης Κουρής 17/2/2023
 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.