Κοινωνία

Σωτήρης Κουρής για Ανδρέα Χιόνη: Ας είναι ελαφρύ το χώμα του Ελειού που θα τον σκεπάσει-Καλό παράδεισο Άνδρέα μου

159views

Άνδρεας Χιόνης

Η οικογένεια μας είχε διαχρονικές σχέσεις κουμπαριάς , με την οικογένεια του Ανδρέα Χιόνη .
Γιαυτο τον γνώριζα από μικρό παιδί και πράγματι είμαστε πολύ δεμένοι . Αργότερα όταν μεγαλώσαμε κάπου χαθήκαμε αλλά πάντα ήταν μέσα μας μία ασβέστη φιλία . Αργότερα βρεθήκαμε ξανά σε κοινούς αγώνες για τον Δήμο Έλειου Πρόννων και την περιοχή του .
Ο Ανδρεας Χιόνης ήταν ο ταχυδρόμος της περιοχής που έκανε το επάγγελμα του προσφορά στον συνάνθρωπο .
Ήταν προσηνής , προσιτός , έντιμος , ειλικρινής και το ενδιαφέρον του για τον συνάνθρωπο τεράστιο . Αυτό τον οδήγησε να ασχοληθεί με την Τοπική Αυτοδιοίκηση , όπου αφιέρωσε τον χρόνο του για τα προβλήματα της περιοχής .
Η τελευταία μας συνεργασία , ήταν η προσπάθεια αντιμετώπισης των προβλημάτων που δημιουργούν τα Αλογα στην περιοχή του . Γυρίσαμε όλα τα χωριά και όλα τα αμπέλια για να δούμε τις ζημιές από τα Αλογα . Του εξήγησα το σχέδιο μου για την αντιμετώπιση του προβλήματος , όπως άλλωστε και στους κατοίκους . Από τότε επικοινωνούσαμε για να μαθαίνω νέα του λόγω της ασθένειάς του . Η παραίτηση μου από Αντιπεριφερειαρχης τον Αύγουστο του 2022, δεν μου επέτρεψε να τηρήσω την υπόσχεση μου .
Παρ όλα αυτά και στην μνήμη του θα τηρήσω την υπόσχεση μου στο μέλλον , του το χρωστάω !
Ας είναι ελαφρύ το χώμα του Ελειού που θα τον σκεπάσει . Καλό παράδεισο Άνδρέα μου .
Σωτήρης Κουρής 12/7/2023
 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.