Πολιτική

Σωτήρης Κουρής: Ακούει κανείς; Παντελής έλλειψη ενδιαφέροντος για τον καθαρισμό των χαντακιών στον Κούταβο

35views
Ακούει κανείς , ιδιαίτερα από την Περιφερειακη Ενότητα Κεφαλονιάς που ειναι και αρμοδιότητα της .
Η παντελής έλλειψη ενδιαφέροντος για τον καθαρισμό των χαντακιών των ομβρίων (ρεμμάτων) , της Κρανιάς που απολήγουν στον Κουταβο και που προστατεύουν τόσο την πεδιάδα της Κρανιάς , όσο και τον οδικό άξονα είναι επιβεβλημένο να γίνεται κάθε χρόνο κατά τους καλοκαιρινούς μήνες και να διατηρούνται καθαρά καθ όλη την διάρκεια του χρόνου .
Τα τελευταία χρόνια ειναι γεγονός ότι δεν υπάρχει το ενδιαφέρον για τον καθαρισμό τους γιατί τα διαφορά φυτά που υπάρχουν μέσα σε αυτά ειναι τουλάχιστον τετραετίας .
Οι τελευταίες πλημμύρες στην Θεσσαλία μας έδειξαν ότι η προετοιμασία για τα φυσικά φαινόμενα ειναι καθήκον και φροντίδα .
Αλλά και οι πλημμύρες στο Αργοστόλι και ιδιαίτερα στην περιοχή της Κρανιάς κατά την τελευταία δεκαετία , έπρεπε να μας είχαν γίνει μάθημα και γνώση .
Ελπίζω ότι έστω και τώρα θα υπάρξει το ενδιαφέρον για τον καθαρισμό των ρεμμάτων ( Χαντακιών ) στην Κρανιά και στην περιοχή του Κουταβου για να μην υπάρχουν καταστροφές περιουσιών και εγκλωβισμοί αυτοκινήτων και πεζών τόσο στον οδικό άξονα , όσο και στην πεδιάδα της Κρανιάς.
Σωτήρης Κουρής 8/9/2023
 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.