Πολιτική

Συνεργασία “Κεφαλονιά Νησί για όλους” και “Φάρος Τοπική Κίνηση Πολιτών” για κάθοδο στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές

174views

Φίλες και φίλοι, σας κάνουμε γνωστό ότι επισημοποιούμε τη συνεργασία μας και την κοινή μας κάθοδο στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές, υπερασπιζόμενοι τον Δήμο που ονειρευόμαστε.

Η απόφαση για συνεργασία είναι απόρροια του κοινού πολιτικού ήθους και της συγγενούς κοινωνικής στάσης των παρατάξεών μας. Κοινές μας αρχές είναι η συλλογικότητα, η συμμετοχικότητα, η συναίνεση, η διαφάνεια, η αξιοκρατία, η κοινωνική δικαιοσύνη, η αλληλεγγύη, η αγάπη για τον τόπο μας, η ανεξαρτησία από κάθε συμφέρον πλην του κοινού.

Ο Δήμος χρειάζεται έμπνευση, όραμα και σχέδιο, ώστε να αναπτύσσεται παράλληλα με την ποιότητα ζωής των πολιτών και όχι εις βάρος της. Θέλουμε να παλέψουμε από κοινού για έναν Δήμο με κοινωνικό πρόσωπο, προσανατολισμένο στη δημόσια υγεία, την παιδεία, το φυσικό περιβάλλον και τον αθλητισμό.

Έναν Δήμο με ισχυρό αισθητικό πρόταγμα, όπου η προαγωγή του πολιτισμού και η προώθηση των τεχνών κατανοούνται ως αυταξίες και ταυτόχρονα ως τα καταλληλότερα μέσα για την προώθηση του δημοκρατικού πνεύματος.

Έναν Δήμο στον οποίο ο πολίτης θα βρίσκεται στο επίκεντρο των αποφάσεων και η κάθε κοινότητα θα αναδειχθεί σε κύτταρο δημοκρατίας και πολιτισμού.

Καλούμε φορείς, συλλογικότητες, παρατάξεις και πολίτες, σε ένα ανοιχτό διάλογο συμπόρευσης για την αναγέννηση και την ανασυγκρότηση του Δήμου μας.

Δημοτική κίνηση «Κεφαλονιά, νησί για όλους» «Φάρος» Τοπική κίνηση πολιτών

Αλέξανδρος Παντελειός Νίκος Παυλάτος

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.