Κοινωνία

Συνελήφθησαν -3- άτομα για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης, στην Κεφαλονιά και στη Ζάκυνθο

212views

Συνελήφθησαν -3- άτομα για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης, στην Κεφαλονιά και στη Ζάκυνθο

Συνελήφθησαν, τα τελευταία εικοσιτετράωρα, στην Κεφαλονιά και τη Ζάκυνθο, από αστυνομικούς Υπηρεσιών των αντίστοιχων Διευθύνσεων Αστυνομίας, -3- άτομα, τα οποία διαπιστώθηκε να οδηγούν υπό την επήρεια μέθης.

Συγκεκριμένα, σε δύο περιπτώσεις στην Κεφαλονιά, συνελήφθησαν, τις πρώτες πρωινές ώρες, σήμερα (12.06.2023), από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αργοστολίου και το πρωί του Σαββάτου (10.06.2023), από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σάμης, δύο ημεδαπές, οι οποίες, εμπλεκόμενες σε τροχαία ατυχήματα υλικών ζημιών, διαπιστώθηκε να οδηγούν ι.χ.ε. αυτοκίνητα υπό την επήρεια μέθης.

Επιπλέον, μία ακόμη σύλληψη αλλοδαπού, σημειώθηκε, στο Λαγανά Ζακύνθου, τις πρώτες πρωινές ώρες χθες (11.06.2023), για οδήγηση τετράτροχης μοτοσυκλέτας, υπό την επήρεια μέθης.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις κατά τόπον αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.