Κοινωνία

Συνελήφθησαν -10- άτομα για κατοχή ναρκωτικών ουσιών στα νησιά του Ιονίου-Ένας στην Κεφαλονιά

67views

 

Συνελήφθησαν -10- άτομα για κατοχή ναρκωτικών ουσιών στα νησιά του Ιονίου

Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων, των Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιονίων Νήσων, για την πρόληψη και καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, συνελήφθησαν, τα τελευταία εικοσιτετράωρα, -10- άτομα (-5- ημεδαποί και -5- αλλοδαποί), για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, στην Κέρκυρα, χθες (22.06.2023), εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν:

  • ημεδαπός, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), για κατοχή μικροποσότητας κατεργασμένης κάνναβης,
  • -2- ημεδαποί, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, για κατοχή τμήματος ναρκωτικού χαπιού και εμποτισμένου φίλτρου με ηρωίνη και
  • -2- αλλοδαποί, στην περιοχή του Κάβου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νότιας Κέρκυρας, για κατοχή μικροποσοτήτων ακατέργαστης κάνναβης.

Στο Λαγανά Ζακύνθου, χθες (22.06.2023) έως τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (23.06.2023), εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), -3- αλλοδαποί, σε αντίστοιχες περιπτώσεις για κατοχή μικροποσοτήτων κοκαΐνης.

Σε μία ακόμη περίπτωση, στη Λευκάδα, χθες (22.06.2023), συνελήφθη, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), ημεδαπός, για κατοχή ακατέργαστης κάνναβης, βάρους -12,3- γραμμαρίων.

Τέλος, στην Κεφαλονιά, σημειώθηκε σύλληψη ημεδαπού, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), για κατοχή μικροποσότητας ακατέργαστης κάνναβης.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις κατά τόπον αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.