Κοινωνία

Συνελήφθησαν δύο διωκόμενα πρόσωπα στην Κέρκυρα και την Κεφαλονιά

216views

Συνελήφθησαν δύο διωκόμενα πρόσωπα στην Κέρκυρα και την Κεφαλονιά

 

Πρόκειται – κατά περίπτωση – για σύλληψη 38χρονου ομογενή δυνάμει Ερυθράς Αγγελίας Διεθνών Αναζητήσεων της Interpol Αλβανίας και 43χρονου ημεδαπού δυνάμει ενταλμάτων σύλληψης κ. Ανακριτή Κεφαλληνίας

 

Συνελήφθησαν, τα τελευταία 24ωρα, στην Κέρκυρα και την Κεφαλονιά, από αστυνομικούς των  αντίστοιχων Διευθύνσεων Αστυνομίας, δύο διωκόμενα πρόσωπα.

 

Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση, στην Κέρκυρα, το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής (14.04.2023), στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντοπίστηκε και σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κέρκυρας συνελήφθη 38χρονος ομογενής, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ερυθρά Αγγελία Διεθνών Αναζητήσεων της Interpol Αλβανίας, για το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας με πρόθεση.

 

Σε μία ακόμη περίπτωση, στο Αργοστόλι Κεφαλληνίας, το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου (15.04.2023), από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου, συνελήφθη 43χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν δύο εντάλματα σύλληψης του κ. Ανακριτή Κεφαλληνίας, για τα αδικήματα της διακεκριμένης κλοπής και ληστείας, αντίστοιχα.

 

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.