Πολιτική

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Ληξουρίου δια περιφοράς την Δευτέρα 14 Αυγούστου

48views

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ  ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΔΙΑ ΠΕΡΙΦΟΡΑΣ

(άρθρο 11 παρ. 1 του Ν. 5043/2023)

Καλείστε να προσέλθετε στην 20η τακτική συνεδρίαση  του Δημοτικού Συμβουλίου η οποία θα πραγματοποιηθεί διά περιφοράς την   14η  Αυγούστου  2023, ημέρα Δευτέρα και ώρα 11:00  προκειμένου να συζητηθούν τα παρακάτω  θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1)     Τροποποίηση Κανονισμού Κοινοχρήστων Χώρων Δήμου Ληξουρίου (αρ. 159/2023 απόφαση Οικον. Επιτροπής)

Εισηγητής: κ. Δήμαρχος

 

2)     Καθορισμός αξίας προπληρωμένων επαναφορτιζόμενων καρτ6ών για την εξυπηρέτηση των πολιτών που θα χρησιμοποιούν τον κοινόχρηστο χώρο που ήδη έχει διαμορφωθεί στον χώρο του παλαιού γηπέδου (αρ. 160/2023 απόφαση Οικονομικής Επιτροπής)

Εισηγητής: κ. Δήμαρχος

 

3)     Έγκριση 12ης αναμόρφωσης – τροποποίησης προϋπολογισμού Δήμου Ληξουρίου οικονομικού έτους 2023 (αρ. 158/2023 απόφαση Οικονομικής Επιτροπής)

Εισηγητής: κ. Δήμαρχος

4)     Έγκριση της 6ης τροποποίησης του Τεχνικού Προγράμματος Έργων Δήμου Ληξουρίου έτους 2023 (αρ. 6/2023 απόφαση Εκτελεστικής Επιτροπής)

Εισηγητής: κ. Δήμαρχος

5)     Έγκριση σύναψης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Παξών και του Δήμου Ληξουρίου για την κατάρτιση και θεώρηση μελέτης από την Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ληξουρίου για την ανάθεση δημόσιας σύμβασης μίσθωσης μονάδων αφαλάτωσης επεξεργασίας θαλασσινού νερού για παραγωγή πόσιμου νερού στο Δήμο Παξών.

Εισηγητής: κ. Δήμαρχος

 

6)     Επιστροφή αχρεωστήτως καταβληθέντων

Εισηγητής: κ. Δήμαρχος

 

7)     Προγραμματισμός προσλήψεων τακτικού προσωπικού για το έτος 2024

Εισηγητής: κ. Δήμαρχος

 

8)     Προγραμματισμός προσλήψεων προσωπικού με σχέση εργασίας Ι.Δ.Ο.Χ. για το έτος 2024

Εισηγητής: κ. Δήμαρχος

 

Η   ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

  ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ  ΚΑΜΙΝΑΡΗ

 

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.