Μουσική & ΧορόςΠολιτισμός

Συναυλία αφιερωμένη στο έπος του ’40 και στα τραγούδια της αξέχαστης τραγουδίστριας της Νίκης, Σοφίας Βέμπο

81views

Η Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλονιάς & Ιθάκης σας προσκαλεί στη συναυλία «Εμπρός της Ελλάδος Παιδιά», που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 20:00 στο δημοτικό θέατρο Αργοστολίου «Ο Κέφαλος».

Πρόκειται για μια συναυλία αφιερωμένη στο έπος του ’40 και στα τραγούδια της αξέχαστης τραγουδίστριας της Νίκης, Σοφίας Βέμπο, που έγραψαν ιστορία.

Την καλλιτεχνική επιμέλεια της συναυλίας και την ερμηνεία των τραγουδιών υπογράφουν οι καλλιτέχνες Σπύρος & Μάκης Καραβιώτης και Ελευθερία Edwards. Τους τραγουδιστές θα συνοδεύσει εξαμελής ελαφρά ορχήστρα.

Η συναυλία πραγματοποιείται με σκοπό την οικονομική στήριξη της Ένωσης Πολυτέκνων Κεφαλονιάς & Ιθάκης και για τον λόγο αυτό στην είσοδο του θεάτρου θα υπάρχει ένας Κουμπαράς Αγάπης με σκοπό την προαιρετική ενίσχυση της Ένωσης.

Η παρουσία σας θα τιμήσει την εθνική επέτειο του ΟΧΙ, θα ενδυναμώσει τις δραστηριότητες της Περιφέρειας για την προαγωγή της πολιτιστικής μας κληρονομιάς και ταυτόχρονα θα ενισχύσει την Ένωση Πολυτέκνων Κεφαλονιάς & Ιθάκης.

 

                                            Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ι.Ν.                                               

                                                    Σταύρος Τραυλός                    

                                                                  

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.