ΟρθοδοξίαΠολιτική

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων κ. Γιάννη Τρεπεκλή με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κερκύρας Παξών και Διαποντίων Νήσων κ.κ. Νεκτάριο

87views

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων κ. Γιάννη Τρεπεκλή με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κερκύρας Παξών και Διαποντίων Νήσων κ.κ. Νεκτάριο.

Το πρωί της Τρίτης ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κ. Γιάννης Τρεπεκλής δέχτηκε στο γραφείο του, στην έδρα της Περιφέρειας, τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κερκύρας Παξών και Διαποντίων Νήσων κ.κ.Νεκτάριο.

Η συζήτηση περιστράφηκε σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος, στο πλαίσιο της αγαστής συνεργασίας που έχει θεμελιωθεί, από την πρώτη στιγμή ανάληψης των καθηκόντων της νέας Περιφερειακής αρχής.

Ο Περιφερειάρχης, στο πλαίσιο της σημερινής συνάντησης είχε την ευκαιρία για μια ακόμα φορά, να εκφράσει την εδραιωμένη πεποίθηση του ότι οι ειλικρινείς συνεργασίες, αποτελούν βασική προϋπόθεση για τα προσδοκώμενα αποτελέσματα, επ’ ωφελεία του τόπου και των κατοίκων του. Επίσης εξήρε το έργο της Ιεράς Μητρόπολης Κερκύρας Παξών και Διαποντίων Νήσων και προσωπικά του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη κ. Νεκτάριου, τον οποίο και διαβεβαίωσε ότι η Περιφερειακή αρχή θα σταθεί αρωγός στο πολύπλευρο έργο της Μητρόπολης και του Μητροπολίτη, αναγνωρίζοντας την σημασία αυτού του έργου για την στήριξη της κοινωνίας.

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.