Πολιτική

Συνάντηση της ΑΝΑΣΑ με τον πρύτανη του Ιονίου Πανεπιστημίου

27views

Αντιπροσωπεία της ΑΝΑΣΑ, αποτελούμενη από τον επικεφαλής και π. Περιφερειάρχη κ. Θεόδωρο Γαλιατσάτο και τον Γραμματέα του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Αλέκο Μιχαλά, συναντήθηκε με τον πρύτανη του Ιονίου Πανεπιστημίου (ΙΠ) κ. Ανδρέα Φλώρο στο γραφείο του.

Ο κ. Φλώρος ενημέρωσε την αντιπροσωπεία για την πορεία ανάπτυξης του ΙΠ και επεσήμανε τις δυσκολίες που προκύπτουν από την ανεπαρκή κρατική χρηματοδότηση και την υποστελέχωση του διοικητικού μηχανισμού.

Επίσης αναφέρθηκε στην αναμενόμενη έγκριση της έναρξης λειτουργίας νέου τμήματος στην Λευκάδα, καθώς και την συνολική προσπάθεια δημιουργίας κτιριακών υποδομών εκπαιδευτικών και στέγασης.

Τέλος ευχαρίστησε την ΑΝΑΣΑ για την σημαντική βοήθεια στην ερευνητική προσπάθεια του ιδρύματος την περίοδο 2014-2019.

Η αντιπροσωπεία της ΑΝΑΣΑ ευχαρίστησε τον κ. Φλώρο για την εκτενή ενημέρωση, του ευχήθηκε καλή και δημιουργική θητεία στην νέα περίοδο και προσέθεσε ότι προσδίδει μέγιστη σημασία στην επιτυχή έκβαση της προσπάθειας για την συνολική αναβάθμιση του ΙΠ. Θα είμαστε αρωγοί, τόνισαν οι εκπρόσωποι της παράταξης.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΡΧΩΝ

ΑΝΑΣΑ για τα Ιόνια Νησιά

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.