Πολιτική

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Κώστα Κατσαφάδο για την ενίσχυση της αστυνομικής δύναμης

22views

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Κώστα Κατσαφάδο για την ενίσχυση της αστυνομικής δύναμης

Σήμερα συναντήθηκα με τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Κώστα Κατσαφάδο για θέματα που αφορούν την Κεφαλονιά και την Ιθάκη.
Κύριο αντικείμενο συζήτησης αποτέλεσε το άνοιγμα θέσεων για έκτακτες μεταθέσεις και τις δυνατότητες ενίσχυσης της αστυνομικής διεύθυνσης Κεφαλληνίας, σύμφωνα και με την ενημέρωση που είχα από την αστυνομική διεύθυνση για τα κενά στα αστυνομικά τμήματα και σταθμούς των νησιών μας.
Στον Υφυπουργό έθεσα επίσης το θέμα της παραβατικότητας στο κέντρο του Αργοστολίου και τα προβλήματα που δημιουργούν ομάδες ατόμων στην καθημερινότητα των πολιτών.
Είμαι αισιόδοξος, ότι σε συνεργασία με την αστυνομική διεύθυνση και το Υπουργείο, τις επόμενες εβδομάδες θα έχουμε θετικές εξελίξεις για τα ζητήματα ασφαλείας στον τόπο μας.

Παναγής Καππάτος
Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.