Πολιτική

Συνάντηση με τον Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Παύλο Μαρινάκη

51views

Συνάντηση με τον Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Παύλο Μαρινάκη

Με τον Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Παύλο Μαρινάκη συναντήθηκα το μεσημέρι της Πέμπτης 19.01 στα κεντρικά γραφεία του κόμματός μας στην Αθήνα.

Αντικείμενο συζήτησης αποτέλεσε η μέχρι σήμερα πορεία της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, η πρόοδος που έχει συντελεστεί σε σειρά τομέων όπως η κοινωνική πολιτική και το ψηφιακό κράτος καθώς και η οργανωτική μας ετοιμότητα ενόψει των εκλογών της άνοιξης του τρέχοντος έτους.

Η Κεφαλονιά και η Ιθάκη βρέθηκαν στο επίκεντρο της συζήτησής μας.

Αναλύσαμε διεξοδικά πολιτικά και οργανωτικά ζητήματα που θα αποτελέσουν την αιχμή του δόρατος στον πολιτικό μας λόγο στις προσεχείς κάλπες.

Ευχαριστώ θερμά τον Γραμματέα μας για τη συνεργασία.

Πρόκειται για τη δεύτερη επίσημη συνάντησή μας από την ημέρα ανάληψης των καθηκόντων του, κάτι που υπογραμμίζει την άμεση σχέση Κοινοβουλευτικής Ομάδας και Κομματικής Οργάνωσης.

Ως Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης της Νέας Δημοκρατίας είμαι σταθερά παρών στις οργανώσεις της παράταξής μας και τις ανάγκες τους.

Παναγής Καππάτος

Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.