Πολιτική

Συνάντηση Δημάρχου Θεόφιλου Μιχαλάτου με τον αναπλ. Προϊστάμενου της Δ/νσης  Δόμησης και με μέλη του ΤΕΕ για την λειτουργία της Πολεδομίας

101views

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε χθες  Δευτέρα   29 Απριλίου 2024   μεταξύ του Δημάρχου Αργοστολίου κ.Θεόφιλου Μιχαλάτου, του Βουλευτή Κεφαλληνίας και Ιθάκης κ.Παναγή Καππάτου, του Αναπληρωτή Προϊστάμενου της Δ/νσης  Δόμησης του Δήμου Αργοστολίου κ.Γεράσιμου Παυλάτου, της Προέδρου κας Αγγελικής Κοκολιάδη και των μελών της  Νομαρχιακής Επιτροπής ΤΕΕ Κεφαλονιάς & Ιθάκης.

Θέμα της συνάντησης ήταν η λειτουργία της ΥΔΟΜ εξαιτίας των προβλημάτων που αντιμετωπίζει λόγω της υποστελέχωσης της, του μεγάλου όγκου υποθέσεων που έχει να διεκπεραιώσει  και των ασφυκτικών προθεσμιών που πρέπει να τηρηθούν. Προβλήματα που οδήγησαν στην αναπόφευκτη αναστολή της  Διοικητικής υποστήριξης των άλλων Δήμων του Νομού μας.

Στο τέλος όλοι οι συμμετέχοντες συμφώνησαν στην  υλοποίηση συντονισμένων ενεργειών με σκοπό την επιτάχυνση των διαδικασιών ενίσχυσης της ΥΔΟΜ με προσωπικό τόσο  από τους άλλους Δήμους,  μέσω της σύναψης Διαδημοτικών Συνεργασιών, όσο και μέσω ΑΣΕΠ.

 

Από το Γραφείο Δημάρχου

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.