Οικονομία

Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Κεφαλληνίας και Ιθάκης στη ΔΕΘ 2023

195views

Το Επιμελητήριο Κεφαλληνίας και Ιθάκης συμμετέχει για μια ακόμη χρονιά στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Το πρώτο Σαββατοκύριακο των εγκαινίων της έκθεσης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Σταύρος Σπαθής υποδέχτηκε στο Περίπτερο του Επιμελητηρίου, μεταξύ άλλων, την Αντιπεριφερειάρχη κα Βούλα Πατουλίδου, τον Πρόεδρο της ΚΕΕΕ, κ. Ιωάννη Μασούτη, τον Πρόεδρο του ΕΕΑ, κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου και τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αργολίδας, κ. Φώτη Δαμούλο.

Στο επίκεντρο των συζητήσεων τέθηκε η αποστολή βοήθειας στις πληγείσες περιοχές και η λήψη μέτρων ανακούφισης των επιχειρήσεων. Ο κ. Σπαθής επικαλούμενος την εμπειρία των νησιών μας μετά τις καταστροφές του Ιανού, τόνισε λάθη και παραλείψεις που πρέπει να αποφευχθούν σε κάθε περίπτωση για τη γρήγορη αποζημίωση των πληγέντων.

Στις συζητήσεις συμμετείχε και ο Διοικητικός Προϊστάμενος του Επιμελητηρίου μας, κ. Νεκτάριος Βαβάσης ο οποίος βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για την υποστήριξη του περιπτέρου του Επιμελητηρίου μας.

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.