ΟικονομίαΤουρισμός

Συμμετοχή Σπαθή – Καμπανού στη διευρυμένη συνεδρίαση ΚΕΕΕ στο Ρεθύμνο

78views

ΚΕΕΕ: Σε θετικό κλίμα οι εργασίες της Διευρυμένης Διοικητικής Επιτροπής στο Ρέθυμνο

 

Σε θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκαν οι εργασίες της Διευρυμένης Διοικητικής Επιτροπής στο Ρέθυμνο, με τη συμμετοχή πλήθους μελών των Επιμελητηρίων από όλη τη χώρα, επιχειρηματιών, εκπροσώπων της κυβέρνησης και της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Το Επιμελητήριο Κεφαλληνίας & Ιθάκης εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος Σταύρος Σπαθής και ο Γενικός Γραμματέας Χρήστος Καμπανός, ενώ  οι εργασίες αφορούσαν τη βιώσιμη ανάπτυξη και τον τουρισμό.

Στις εργασίες της διευρυμένης Διοικητικής Επιτροπής συμμετείχαν ο υπουργός Ανάπτυξης, κ. Κωνσταντίνος Σκρέκας, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Λευτέρης Αυγενάκης, ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Χρήστος Στυλιανίδης, η υπουργός Τουρισμού, κ. Όλγα Κεφαλογιάννη, ο υφυπουργός Ανάπτυξης, κ. Μάξιμος Σενετάκης και ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας και βουλευτής Ρεθύμνου, κ. Ιωάννης Κεφαλογιάννης.

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.