Κοινωνία

Συλλυπητήρια μηνύματα για την απώλεια του Σπύρου Γ. Γασπαρινάτου

134views

ΕΚΦΡΑΣΗ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΩΝ ΕΥΧΩΝ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ Γ. ΓΑΣΠΑΡΙΝΑΤΟΥ

 

Το Εφορευτικό Συμβούλιο, η Διευθύντρια και η υπάλληλος της Ιακωβατείου Βιβλιοθήκης Ληξουρίου εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη τους για την απώλεια του αγαπητού συμπολίτη μας Σπύρου Γ. Γασπαρινάτου.

Ο Σπ. Γ. Γασπαρινάτος, εκτός από τη μάχιμη δικηγορία, εκτός από την εξαίρετη κοινωνική του δράση (Πρόεδρος της Αδελφότητας Κεφαλλήνων της Αθήνας κ.λπ.), διέπρεψε και στη συγγραφή σημαντικών ιστορικών βιβλίων επτανησιακού, και όχι μόνο, περιεχομένου. Η Ιακωβάτειος, μάλιστα, Βιβλιοθήκη, χάρη στην πρωτοβουλία της οικογένειάς του, έχει γίνει αποδέκτης εκατοντάδων αντιτύπων αυτών των βιβλίων του, τα οποία διακινεί μεταξύ των χρηστών και των επισκεπτών της Βιβλιοθήκης, κάνοντας ακόμη ευρύτερα γνωστό το συγγραφικό έργο του εκλιπόντα.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στη σύζυγό του κ. Μαίρη Τζουγανάτου Γασπαρινάτου, και γενικότερα σε όλη την οικογένειά του.

Πέτρος Πετράτος

Πρόεδρος του Εφορευτικού Συμβουλίου

  της Ιακωβατείου Βιβλιοθήκης

 

Συλλυπητήριο Μήνυμα

Η Κεφαλονιά αποχαιρετά τον Σπύρο Γασπαρινάτο.

Συνάδελφος δικηγόρος με τον οποίο είχα την τιμή να συνεργαστώ, με πολύτιμη συνεισφορά και στην πολιτική ζωή από τις τάξεις της Νέας Δημοκρατίας και στον τόπο μας ως Πρόεδρος της αδελφότητας Κεφαλλήνων Αθηνών.

Την πολυσχιδή του κοινωνική δράση ανέδειξε ιδιαίτερα το συγγραφικό και επιστημονικό του έργο για τη μεσαιωνική και σύγχρονη ιστορία της πατρίδας μας. Η προσφορά του στον τόπο μας θα μείνει στην αιωνιότητα μέσα από τα έργα του.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Παναγής Καππάτος

Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης

 

 

 

 

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.