Κοινωνία

Συλλυπητήρια Επιστολή του “Υπερίων” για τον αείμνηστο Γιώργο Ζερβό

250views

Συλλυπητήρια Επιστολή – Δελτίο Τύπου

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Προστασίας της Ισότητας και των Δικαιωμάτων Α.μεΑ. «ΥΠΕΡΙΩΝ», το επιστημονικό – υποστηρικτικό προσωπικό του ΚΔΗΦ και της ΣΥΔ, καθώς επίσης και οι ωφελούμενοι Α.μεΑ. σας εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια τους για τον απρόσμενο θάνατο του αγαπημένου σας συζύγου και πατέρα των παιδιών σας.

Ο Γιώργος Ζερβός πράγματι, αναγνωρίζεται άλλωστε από όλη την τοπική μας κοινωνία, υπήρξε εξαίρετος ιατρός- επιστήμων, σωστός οικογενειάρχης αλλά και άνθρωπος με πηγαία αισθήματα φιλανθρωπίας και ευαισθησίας για τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού μας.

Ευχόμαστε ο Θεός να απαλύνει τον μεγάλο πόνο σας, να σας δώσει δύναμη και κουράγιο για να συνεχίσετε και το δύσκολο έργο που έχετε αναλάβει ως Πρόεδρος του Ορφανοτροφείου «Ο ΣΩΤΗΡ». Είμαστε σίγουροι ότι αυτό θα ήταν και μεγάλη επιθυμία του εκλιπόντος.

Εμείς ως Δ.Σ., επειδή θεωρούμε ότι το έργο που επιτελείτε είναι θεάρεστο αλλά συνάμα και πολύ σχετιζόμενο με το δικό μας έργο, θα είμαστε πάντα δίπλα σας, προκειμένου να συμπορευθούμε και να ενισχύσουμε με καλή συνεργασία τις προσπάθειές σας.

Η Πρόεδρος, Η Γενική Γραμματέας και Ταμίας

Σοφία Ζαφειράτου – Μαροπούλου Παρασκευή Κοντογιαννάτου

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.