Κοινωνία

Συλλυπητήρια επιστολή για τον θάνατο του Νίκο Μπούκα

130views

Νικόλαος Μπούκας

Το γνώρισα στο ΤΕΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ στο Ληξούρι που ήταν καθηγητής και Προεδρος του Τμήματος Ήχου και Μουσικών οργάνων . Μου έκανε εντύπωση η βαθειά γνώση του αντικειμένου του και η εσωτερική δύναμη του για στήριξη των φοιτητών του και του Τμήματος στο Ληξούρι . Γίναμε φίλοι και ο σεβασμός και η εκτίμηση μου ήταν απόλυτη και διαχρονική .
Ήταν έντιμος , εργασιομανής , αγαπούσε υπερβολικά την δουλειά του και προ πάντων ήταν ένας καθηγητής που ζούσε με τους φοιτητές του για τους φοιτητές του . Η αγάπη του για το ΤΗΜΟ και το Ληξούρι τον οδήγησε να συγκρουστεί με το ΙΟΝΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ και το Υπουργείο Παιδείας.
Συμμετείχαμε μαζί σε όλες τις κινητοποιήσεις για να παραμείνει ανοικτό το ΤΗΜΟ και συνεχίζαμε να αγωνιζόμαστε πρός αυτό τον σκοπό .
Λυπάμαι ειλικρινά που έχασα έναν καλό φίλο .
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του .
Καλό παράδεισο Νίκο μου !
Σωτήρης Κουρής 12/12/2022
 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.