Κοινωνία

Στον Δήμο Σάμης ολοκληρώθηκε με επιτυχία η δράση για τη Γιορτή της Μητέρας.

190views

Στον Δήμο Σάμης ολοκληρώθηκε με επιτυχία η δράση για τη Γιορτή της Μητέρας.

Την εκδήλωση προλόγισε η Αριστέα Αμίτση, Πρόεδρος της Επιτροπής Ισότητας Δήμου Σάμης και στη συνέχεια οι κοινωνικές λειτουργοί του Κέντρου Κοινότητας Δ. Σάμης  Ανδρονίκη Βρεττού και Γεωργία Στεφανοπούλου παρουσίασαν μια διαφορετική προσέγγιση για τη μητρότητα, ενώ η Μάγκυ Παπαδάτου επικεφαλής της Women Act, έκλεισε την παρουσίαση της δράσης. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της η κα. Χάιδω Νικολετάτου, πρόεδρος Τ.Κ Μεσοβουνίων.

Σε μια όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρα, πίνοντας καφέ, με τα παιδιά να παίζουν και να τους αφιερώνουν τις καλλιτεχνικές τους δημιουργίες, μητέρες και κηδεμόνες συζήτησαν για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν, αλλά και για τις χαρές που απολαμβάνουν και κυρίως τις ικανότητες που αναπτύσσουν μέσα από την εμπειρία της μητρότητας.

Ευχαριστούμε όλες και όλους για την συμμετοχή τους σε αυτή τη γιορτινή μέρα.

 

ΜΗΤΕΡΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΓΑΠΗ

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.