Πολιτική

Στις εκλογές της 9ης Ιουνίου ψηφίζουμε ΠΑΣΟΚ ενώνουμε τις δυνάμεις μας με τους Ευρωπαίους σοσιαλιστές!

22views
Η χώρα μας χρειάζεται αντιπολίτευση σοβαρή και αξιόπιστη που μπορεί να σταθεί απέναντι στα πραγματικά προβλήματα της καθημερινότητας και ασφαλώς στην πολιτική του κυρ. Μητσοτάκη που δημιουργεί συνεχώς όλο και περισσότερες κοινωνικές ανισότητες
Η συζήτηση των τελευταίων ημερών για το πόθεν έσχες του κύριου Κασελάκη έχεις ως αποτέλεσμα των αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης από τα προβλήματα που ταλανίζουν τους πολίτες με αποτέλεσμα να βοηθάει την κυβέρνηση της ΝΔ να διαφύγει από την συζήτηση τους!
Την Κυριακή διεξάγονται οι Ευρωπαϊκές εκλογές και στον δημόσιο λόγο δεν γίνεται καμία σοβαρή συζήτηση για αυτές!
Στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο λαμβάνονται σημαντικές αποφάσεις για τις χώρες της ΕΕ και συνάμα για τις ζωές μας!
Την επόμενη πενταετία η Ε.Ε θα πρέπει να λύσει κομβικά προβλήματα που θα κρίνουν το μέλλον της σε παγκόσμιο επίπεδο.
Να προχωρήσουμε μαζί με κοινή πολιτική άμυνας και ασφάλειας. Η Ένωση να γίνει ενεργειακά αυτόνομη, δυναμική, ανταγωνιστική και δίκαιη για τους πολίτες της. Μια ενιαία μεταναστευτική πολιτική η οποία δεν θα επιβαρύνει μόνο λίγες χώρες όπως την Ελλάδα.
Μια Ευρώπη με ίσες ευκαιρίες για όλους!
Στις εκλογές της 9ης Ιουνίου ψηφίζουμε ΠΑΣΟΚ ενώνουμε τις δυνάμεις μας με τους Ευρωπαίους σοσιαλιστές!

ΤΟΠΙΚΗ ΠΑΣΟΚ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ

Χρίστος Θεοδωρακάτος

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.