Πολιτική

Στην Ιθάκη αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ

98views

Στην Ιθάκη αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ

Περιοδεία στην Ιθάκη πραγματοποίησαν την Κυριακή 18 Ιουνίου, οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Νικόλας Φαραντούρης, Σπύρος Γαλιατσάτος και Διονυσία Πολλάτου μαζί με την πρώην βουλεύτρια Αφροδίτη Θεοπεφτάτου και τον Γραμματέα της Νομαρχιακής Κεφαλονιάς και Ιθάκης Σπύρο Παγώνη.

Τους συνόδευαν τα μέλη της Ν.Ε Νίκη Φιλιππάτου, Γιώργος Τροντής και Βίκυ Φωκά καθώς και μέλη των Ο.Μ Ιθάκης και Σάμης.

.

Επισκέφθηκαν το Βαθύ, το Κιόνι, το Περαχώρι και τον Σταυρό, μίλησαν με κατοίκους και επαγγελματίες και συζήτησαν το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, τα μεγάλα έργα της περιόδου 2015-2019 στην Ιθάκη και  τη νησιωτικότητα.

Στο Βαθύ οι υποψήφιοι βουλευτές μας επισκέφθηκαν την εθελοντική αιμοδοσία που έλαβε χώρα στο ΚΑΠΗ και συνομίλησαν με εθελοντές αιμοδότες και νοσηλευτικό προσωπικό. 

Η Ιθάκη γνωρίζει καλά ότι τα μεγάλα έργα πνοής όπως το λιμάνι του Πισαετού και η ακτοπλοϊκή σύνδεση με την Πάτρα έχουν τη σφραγίδα ΣΥΡΙΖΑ. 

Αργοστόλι 19 Ιουνίου 2023

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΙΘΑΚΗΣ

smart
smart
smart
smart
 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.