Πολιτική

Σπύρος Λουκάκης: Εύχομαι στο επανεκλεγέντα Δήμαρχο Θεόφιλο Μιχαλάτο καλή επιτυχία στο δύσκολο έργου του

227views
Ο επανεκλεγείς Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος, είναι άξιος επιχειρηματίας και ενεργό μέλος του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Κεφαλονιάς του οποίου έχω την τιμή να προεδρεύω. Του εύχομαι καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του και του δήλωσα πως θα συνεχίσω να βοηθώ τον τόπο μου και από την θεσμική μου θέση στην κοινότητα Αργοστολίου, ενώ κοινή μας επιθυμία και στρατηγική, είναι η νέα Δημοτική αρχή και ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος να συνεργαστούν στενά για την πρόοδο και ανάπτυξη του τόπου μας με γνώμονα το κοινό καλό και την ισονομία.
Με την ευκαιρία θα ήθελα να συγχαρώ όλους που συμμετείχαν και εκλέχθηκαν, και στους Δήμους και στην Περιφέρεια, και ιδιαίτερα τους συνάδελφους επαγγελματίες.
 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.