Πολιτική

Σπύρος Καγκάδης: Οι λόγοι που στηρίζω τον υποψήφιο Περιφερειακό Σύμβουλο με την Ρόδη Κράτσα Λευτέρη Στελλάτο!

427views
Οι λόγοι που στηρίζω τον υποψήφιο Περιφερειακό Σύμβουλο με την Ρόδη Κράτσα Λευτέρη Στελλάτο!
Σαν κάποιος που έχει γνωρίσει από κοντά καλά τον υποψήφιο Περιφερειακό Σύμβουλο με τον Συνδυασμό της Περιφερειάρχη Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου Λευτέρη Στελλάτο θα ήθελα σας πω τη γνώμη μου για αυτόν τον νέο, άκρως δραστήριο, ειλικρινή, δυναμικό και με όλες τις σχετικές μορφωτικές και εμπειρικές γνώσεις για να φτάσει πολύ ψηλά υποψήφιο πολιτικό!
Καταρχάς, ο εν λόγο δραστήριος Πρόεδρος των Εμπόρων – Επαγγελματιών – Τουριστικών Καταλυμάτων –  Βιοτεχνών – Αγροτών (Ε.Ε.Τ.Β.Α.) του Πόρου Κεφαλονιάς Λευτέρης Στελλάτος έχει λαμπρές σπουδές στη δημόσια διοίκηση, στα δημόσια οικονομικά, με γνώσεις πολιτικού μηχανικού και στα δημόσια έργα!
Η αγάπη του Λευτέρη Στελλάτου για την Κεφαλονιά μας επεκτείνεται πέρα από τον Πόρο στον οποίο δραστηριοποιείται στον τομέα του τουρισμού με το ξενοδοχείο του και με την Προεδρία του προαναφερθέντος Εμπορικού και Επαγγελματικού Συλλόγου του Πόρου.
Γνωρίζει καλά τα θέματα του τουρισμού στο νησί μας καθώς συν των άλλων αποτελούσε μέλος της τουριστικής επιτροπής του Δήμου Αργοστολίου.
Απόδειξη των επιτυχημένων ενεργειών του για την τουριστική ανάπτυξη όλης της Κεφαλονιάς μας είναι η πρόσφατη εκτενή προβολή του νησιού μας που μας εξασφάλισε μόνος του με το μεγάλο περιφερειακό τηλεοπτικό κανάλι Ionian Channel και θα χαρείτε να την δείτε πολύ σύντομα στις οθόνες σας!
Ακόμα, έχει αγκαλιάσει τα θέματα της τοπικής εκκλησίας μας και συνδράμει συνεχώς προς υποστήριξη των τοπικών θρησκευτικών δομών και ειδικότερα επανειλημμένως έχει πιέσει για να φτιαχτεί ο δρόμος που οδηγεί στην Ιερά Μονή της Άτρου. Όπου, αν είχε εισακουστεί, δεν θα γίνονταν το ευτυχώς αν και τραυματικό όχι θανατηφόρο πρόσφατο αυτοκινητιστικό ατύχημα.
Είναι αγαπητός από όλους τους Κεφαλονίτες που τον γνωρίζουν για τον δυναμικό και συνετό του λόγο και έχει δείξει το έμπρακτο ενδιαφέρον του, δίνοντας και λύσεις, για θέματα απασχολούν τις τοπικές κοινωνίες όπως από τον Πόρο, την Σκάλα και το Πυργί, το Αργοστόλι, τον Δήμο Σάμης, τον Δήμο Ληξουρίου και αλλού!
Τέλος, συστήνω σ’ όλους σας να κλείσετε τα αυτιά σας στις “σειρήνες” των υποψηφίων των άλλων παρατάξεων και στις ερχόμενες Περιφερειακές Εκλογές της 8 Οκτωβρίου 2023 να βάλετε σταυρό στον Λευτέρη (Ελευθέριο) Στελλάτο στο συνδυασμό της πρώην Αντιπρόεδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και νυν Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Ρόδης Κράτσα – Τσαγκαροπούλου “Ιόνιο Δυνατά! Κάθε Νησί Ψηλά.”
Σπύρος Καγκάδης
 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.