Πολιτική

ΣΟΚ: Προσχωρεί στην παράταξη Μιχαλάτου ο Άγγελος Κωνσταντάκης – Τον ορίζει αντιδήμαρχο Καρναβαλικών εκδηλώσεων ο ολιγάρχης Δήμαρχος -Χολωμένος ο Βίκτωρας Ρουχωτάς

747views

Κεραυνός εν αιθρία στην πολιτική σκηνή του Δήμου Αργοστολίου καθώς αιφνιδιαστικά κι απρόοπτα ανακοινώθηκε από τον ολιγάρχη Δήμαρχο Μιχαλάτο η προσχώρηση στην παράταξη του του Άγγελου Κωνσταντάκη ο οποίος μάλιστα ορίσθηκε αυθημερόν αντιδήμαρχος με βασική αρμοδιότητα τις Καρναβαλικές εκδηλώσεις.

Συγκινημένος ο Άγγελος Κωνσταντάκης που επιστρέφει στη νομή της εξουσίας δήλωσε :”Ήλθε η ώρα να ξαναζήσουμε μεγάλες στιγμές. Προχωράμε για τα όνειρα μας ,για τα Καρναβάλια που στερηθήκαμε”

Εν τω μεταξύ χολωμένος εμφανίζεται ο Βίκτωρας Ρουχωτάς , που ξαφνικά βλέπει τον Άγγελο Κωνσταντάκη σαν νέο κόκορα στο κοτέτσι του και στα πόδια του , ο οποίος μετέβη στο γραφείο του Δημάρχου Αργοστολίου Θ. Μιχαλάτου κι απείλησε πως αν δεν ανακληθεί η απόφαση διορισμού του Κωνσταντάκη ως αντιδημάρχου “δεν θα ξαναπάρει τον Δήμαρχο στις περίφημες εκδρομές του στη Σερβία”!

Το ρεπορτάζ συνεχίζεται και θα σας ενημερώσουμε για κάθε νεότερο

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.