Πολιτική

Σημαντική ενημέρωση για την υποβολή αντιρρήσεων για τους δασικούς χάρτες – Δυνατότητα υποβολής αντίρρησης ως την 31η  Μαΐου και προσκόμιση δικαιολογητικών αργότερα

268views

 

Σημαντική ενημέρωση για την υποβολή αντιρρήσεων για τους δασικούς χάρτες – Δυνατότητα υποβολής αντίρρησης ως την 31η  Μαΐου και προσκόμιση δικαιολογητικών αργότερα

 

Στις 31 Μαϊου λήγει η προθεσμία υποβολής αντιρρήσεων για τους δασικούς χάρτες, μια διαδικασία που αφορά χιλιάδες συμπολίτες μας στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη.

Με σημερινή εγκύκλιο του Υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Γιώργου Αμυρά, απλοποιείται περεταίρω η διαδικασία κατάθεσης αντίρρησης, προκειμένου να διευκολυνθούν οι πολίτες που δεν έχουν συγκεντρώσει ακόμα τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Συγκεκριμένα οι πολίτες μπορούν να καταθέτουν ηλεκτρονικά στα Δασαρχεία σε όλη τη χώρα τις αντιρρήσεις τους εως την 31η Μαϊου μόνο με:

  • Τις γεωγραφικές συντεταμένες των κορυφών του πολυγώνου που περικλείει την έκταση που αφορά το αίτημα,
  • Την επισήμανση και περιγραφή έννομου συμφέροντος
  • Την καταβολή του ειδικού τέλους (παράβολο)

Οι πολίτες μπορούν να τα συγκεντρώσουν και να προσκομίσουν τα υπόλοιπα έγγραφα εντός των επόμενων μηνών.

Ευχαριστώ τον κ. Αμυρά για την κατανόηση και τη διευκόλυνση προς όφελος των πολιτών που δεν έχουν συγκεντρώσει τα δικαιολογητικά.

Παναγής Καππάτος

Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.