Κοινωνία

Ρόδη Κράτσα-Τσαγκαροπούλου: «Αλληλοκατανόηση, αλληλεγγύη και σεβασμός της ανθρώπινης ζωής & αξιοπρέπειας, βασικές αρχές της δημοκρατικής ζωής και της ειρήνης»

189views

Ρόδη Κράτσα-Τσαγκαροπούλου:

«Αλληλοκατανόηση, αλληλεγγύη και σεβασμός της ανθρώπινης ζωής

& αξιοπρέπειας, βασικές αρχές της δημοκρατικής ζωής και της ειρήνης»

 

 

  • Δήλωση της Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων για την αντιμετώπιση του αντισημιτισμού, στο πλαίσιο της Ολομέλειας της Επιτροπής των Περιφερειών της Ευρώπης, στις Βρυξέλλες

 

 

 

Δήλωση της Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, Ρόδης Κράτσα-Τσαγκαροπούλου, από τις Βρυξέλλες, στην Ολομέλεια της Επιτροπής των Περιφερειών της Ευρώπης, για την αντιμετώπιση του αντισημιτισμού:

 

«Το ζήτημα του αντισημιτισμού απασχόλησε την Ολομέλεια της Επιτροπής των Περιφερειών και τις κατ’ ιδίαν συζητήσεις μεταξύ των μελών. Τόνισα την ιστορική εμπειρία που έχει η Περιφέρειά μου με τις κοινότητες Εβραίων που συνέβαλαν και συμβάλουν στην πρόοδο και την κοινωνική μας ζωή.

 

Τονίσαμε όλοι την ευθύνη και των αιρετών για την καταπολέμηση του αντισημιτισμού, που αναβιώνει στην Ευρώπη, όπως και όλων των συμπεριφορών και των εγκλημάτων βίας. Πρέπει να προωθούμε την αλληλοκατανόηση, την αλληλεγγύη, τον σεβασμό της ανθρώπινης ζωής και αξιοπρέπειας, ως βασικές αρχές της δημοκρατικής ζωής και της ειρήνης».

 

 

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.