Κοινωνία

ΡΙΤΣΩΝΑ-Τελευταίο αντίο στο σ. Δημήτρη Αντωνάτο

242views

ΡΙΤΣΩΝΑ

Τελευταίο αντίο στο σ. Δημήτρη Αντωνάτο

Το τελευταίο αντίο στο σ. Δημήτρη Αντωνάτο, είπαν σήμερα Παρασκευή το απόγευμα μέλη της οικογένειάς του και σύντροφοί του, με λιτό αποχαιρετισμό στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας.

Παραβρέθηκε αντιπροσωπεία της ΚΕ του ΚΚΕ αποτελούμενη από τα μέλη του ΠΓ Δημήτρη Αρβανιτάκη και Λουίζα Ράζου, τον Νίκο Καραθανασόπουλο, μέλος της ΚΕ και βουλευτή Αχαΐας και τον Αντώνη Ραλλάτο, μέλος της ΚΕΟΕ της ΚΕ.

Αποχαιρετώντας το σ. Αντωνάτο εκ μέρους της ΚΕ του ΚΚΕ, το μέλος του ΠΓ, Δημήτρης Αρβανιτάκης, δήλωσε:

«Το ΠΓ και η ΚΕ του ΚΚΕ, εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του σ. Μήτσου Αντωνάτου.

Του αγωνιστή του Πολυτεχνείου. Του επαναστάτη και πολεμιστή για το δίκιο του λαού. Του αδιάλλακτου μαχητή για το σοσιαλισμό – κομμουνισμό. Του αταλάντευτου κομμουνιστή και πρωτοστάτη στη μάχη απέναντι στον οπορτουνισμό, που τη δεκαετία του 1990, στόχευε να διαλύσει το ΚΚΕ.

Είναι πρωτοπόρο παράδειγμα για το λαό της Κεφαλονιάς και του Θιάκι. Σήμερα, στεκόμαστε προσοχή, μπροστά σου Μήτσο. Συνεχίζουμε τον αγώνα».

Αποχαιρετισμό, εκ μέρους της οικογένειας του σ., απηύθυνε επίσης, η Πολυξένη Λυκιαρδοπούλου.

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.