ΟικονομίαΠολιτική

Πρόσκληση για την διενέργεια διαβούλευσης για την προαιρετική λειτουργία εμπορικών καταστημάτων και άλλες Κυριακές

218views

Πρόσκληση για την διενέργεια διαβούλευσης για την προαιρετική λειτουργία εμπορικών καταστημάτων και άλλες Κυριακές πλην των αναφερομένων στην παρ.1 και 1Α του άρθρου 16 του Ν. 4177/2013, όπως τροποποιήθηκε από το άρθρο 19 του Ν. 5019/2023.

 

Το Τμήμα Αδειοδοτήσεων και Ρύθμισης Εμπορικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Αργοστολίου, ανακοινώνει ότι τίθεται σε διαβούλευση, το θέμα της προαιρετικής λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων και άλλες Κυριακές πλην των αναφερόμενων, στην παράγραφο 1 και 1Α του άρθρου 16 του Ν. 4177/2013, όπως τροποποιήθηκε από το άρθρο 19 του Ν. 5019/2023, στα διοικητικά όρια του Δήμου Αργοστολίου.

Οι απόψεις, προτάσεις-παρατηρήσεις που θα υποβληθούν από τους εκπροσώπους των τοπικών και συλλογικών εμπλεκόμενων φορέων στο πλαίσιο της διαδικασίας της διαβούλευσης, θα αξιολογηθούν και θα ληφθούν υπόψη, ώστε να εκδοθεί σχετική απόφαση Δημάρχου Αργοστολίου, με γνώμονα την αποτελεσματικότερη λειτουργία της αγοράς και την βέλτιστη ικανοποίηση του συνόλου της τοπικής κοινωνίας.

Οι ενδιαφερόμενοι, τοπικοί και συλλογικοί φορείς, παρακαλούνται να υποβάλλουν προτάσεις επί του θέματος μέσω της πλατφόρμας διαβουλεύσεων του Δήμου Αργοστολίου argostoli.diavouleuseis.gr ή εγγράφως ή ηλεκτρονικά στην διεύθυνση: adeiodotiseiskef@gmail.com.

Η διαβούλευση θα διαρκέσει 15 ημέρες από την ημερομηνία ανάρτησης της παρούσας πρόσκλησης στην ιστοσελίδα του Δήμου Αργοστολίου, ήτοι από τις 24-11-2023 έως 08-12-2023.

 

Ο Δήμαρχος

 

Θεόφιλος Μιχαλάτος

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.