Πολιτισμός

Σήμερα η Πρωτοχρονιάτικη γιορτή για τα παιδιά στο Εργατικό Κέντρο

141views

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Κεφαλονιάς και Ιθάκης διοργανώνει ακόμα μια χρονιά, εορταστική πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση για τα παιδιά των εργαζομένων, των ανέργων, των αυτοαπασχολούμενων επαγγελματιών και επιστημόνων, των αγροτοκτηνοτρόφων.

Στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της έδρας μας, στην Αντώνη Τρίτση 119 στο Αργοστόλι, το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου και ώρα 6.30 μμ καλούμε τους μικρούς αλλά και τους μεγάλους μας φίλους να διασκεδάσουμε δημιουργώντας εορταστικές κατασκευές, τραγουδώντας, χορεύοντας, ζωγραφίζοντας αλλά και παρακολουθώντας τον Καραγκιόζη του Βαγγέλη Σταθάτου!
Ο Άη Βασίλης ήδη ετοιμάζει το σάκο με τα δωράκια που θα μοιράσει σε όλα τα παιδιά!
Η Διοίκηση εύχεται στους εργαζόμενους των νησιών μας, σε όλον τον κόσμο της δουλειάς, Καλές Γιορτές, Καλή Αγωνιστική Χρονιά για το 2024!
 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.