Πολιτική

Πρωτοβουλία κατά των πλειστηριασών-Κίνημα Κεφαλονιάς

163views

“ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ – ΚΙΝΗΜΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ 

(Διόρθωση Ημερομηνίας Εκδήλωσης) 

Δάνεια, Πλειστηριασμοί και εμείς: Στα funds του Προκρούστη.  

Μετά και τις τελευταίες εξελίξεις με την πρόσφατη δημοσίευση στα ΜΜΕ της απόφασης του Αρείου Πάγου για τους πλειστηριασμούς, το προσωρινό συντονιστικό του Κινήματος Πρωτοβουλία κατά των πλειστηριασμών στην Κεφαλονιά, σας καλεί σε συγκέντρωση που θα γίνει το Σάββατο 18 Φλεβάρη ώρα 19.30΄ στην Αίθουσα της Βιβλιοθήκης στο Αργοστόλι. 

Σκοπός της συγκέντρωσης είναι η ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις, οι συνέπειες της απόφασης του Αρείου Πάγου και η κοινή δράση κατά των funds.  

Σύμφωνα με δημοσιευμένες εκτιμήσεις τα ακίνητα ενδιαφέροντος των funds ανέρχονται στις 700.000 και η αξία τους περίπου 110 δις ευρώ. Πρόκειται δηλαδή για την μεγαλύτερη και πιο τραγική ανακατανομή πλούτου με ταυτόχρονη λεηλασία της λαϊκής και μέσης ιδιοκτησίας. Και χωρίς καμία προστασία της πρώτης (Α’) κατοικίας.  

Την ίδια στιγμή οι συνθήκες ακρίβειας και ύφεσης, αλλά και η διαρκώς αυξανόμενη τάση των επιτοκίων, προκαλούν νέα γενιά κόκκινων δανείων, ανοίγοντας τις ορέξεις των “αρπακτικών”. Το δραματικό αυτό σκηνικό, απαιτεί την άμεση ενεργοποίηση μας. Τόσο εδώ στην Κεφαλονιά αλλά και μέσω της ανάγκης ενός πανελλαδικού δικτύου συλλογικοτήτων και πρωτοβουλιών.  

Θα μιλήσουν: Κωσταντοπούλου Ζωή, Έλενα Δεληγιάννη, Ρωμανός Αγγελής από την Ενωτική Πρωτοβουλία κατά των Πλειστηριασμών. 

Σάββατο 18  Φλεβάρη στις 19.30΄.  

Και στην Κεφαλονιά,  

ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ  

ΝΑΙ στο δικαίωμα στη στέγη  

ΟΧΙ στους Πλειστηριασμούς  

Οι ζωές μας να μην μπουν στο “κρεβάτι του Προκρούστη”.

Τηλ επικοινωνίας Συντονιστικού – Μιχάλης Μαρκάτος 6973708938

Facebook: ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ – ΚΙΝΗΜΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ”

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.