Κοινωνία

Προσφέρουμε με αγάπη! Στηρίζουμε το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμο Αργοστολίου

175views

ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΑΓΑΠΗ!

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ

Σας ενημερώνουμε ότι κατά την διάρκεια του 2ου Κινηματογραφικού Φεστιβάλ “ΚΥΜΑΤΑ 2023” που θα διεξαχθεί από 27 Αυγούστου έως 3 Σεπτεμβρίου 2023, στο Θαλασσόμυλο , θα μπορεί όποιος επιθυμεί να προσφέρει στην είσοδο της εκδήλωσης είδη πρώτης ανάγκης .

Οπως: Τρόφιμα (ζυμαρικά, όσπρια, ρύζι, χυμοί ντομάτας ,γάλατα μακράς διαρκείας, παιδικές τροφές διαρκείας, ελαιόλαδο, και λοιπά διατροφικά είδη μακράς διαρκείας.)

Απορρυπαντικά και είδη υγιεινής , για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας. Ο θεσμός του Κοινωνικού Παντοπωλείου, έχει στόχο την βελτίωση της ποιότητας ζωής των συνδημοτών μας που έχουν μεγάλη ανάγκη. Η προσπάθεια αυτή αποσκοπεί να γίνουμε μέρος της αλυσίδας Αλληλεγγύης στον Δήμο μας!!!

Προσφέρουμε με αγάπη!!!

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

Γεώργιος Τσιλιμιδός

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.