Πολιτική

Πολιτική εκδήλωση των υποψηφίων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ για τους ετεροδημότες

71views
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΕΣ
Το Σάββατο 18/3 στις 18:00, στο ξενοδοχείο Electra Metropolis στην οδό Μητροπόλεως 15 (Αίθουσα Magnolia) θα πραγματοποιηθεί πολιτική εκδήλωση των Υποψηφίων Βουλευτών της Κεφαλονιάς & Ιθάκης, αλλά και των καταγόμενων από τα νησιά μας με τους ετεροδημότες της Αττικής. Την εκδήλωση θα συντονίσει ο συμπατριώτης μας δημοσιογράφος Γιάννης Πολίτης.
Θα παρευρεθούν: Ο Παύλος Γερουλάνος, πρ. Υπουργός Πολιτισμού και Υποψήφιος Βουλευτής στην Α΄ Αθηνών, οι Υποψήφιοι του Νομού Κεφαλληνίας & Ιθάκης, Γεωργία Καππάτου, Λευτέρης Κρητικός & Σταύρος Τουλάτος, ο Ανδρέας Βαγγελάτος, Υποψηφιος στο Βόρειο Τομεα Αθηνών, η Μάρα Κουκουδάκη υπεύθυνη ανθρώπινου δυναμικού του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και υποψήφια στην Α΄ Πειραιώς & Νήσων (με καταγωγή απο Κεφαλονιά) και η Ελευθερία Τζωρτζάτου, Υποψήφια στο Δυτικό Τομέα Αθηνών.
Συμμετέχουμε μαζί, σε μια δυναμική εκδήλωση. Μιλάμε για τις αξίες,τις ιδέες, το πρόγραμμα μας. Συζητάμε με τους Υποψηφίους Βουλευτές μας. Δημιουργούμε ένα σύγχρονο και προοδευτικό ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κίνημα Αλλαγής, για να αποκτήσουν ξανά προοπτική τα νησιά μας και η Πατρίδα μας!
Ανδρέας Βαγγελάτος
Μάρα Κουκουδάκη
Ελευθερία Τζωρτζάτου
Παύλος Γερουλάνος
Σταύρος Τουλάτος
Λευτέρης Κρητικός
Γεωργία Καππάτου

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.