Πολιτική

Πολιτική εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ με την υποψήφια Ευρωβουλευτή Αγάθη Ρόζα Βρεττού Δευτέρα 1η Απριλίου

56views

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΑΓΑΘΗ – ΡΟΖΑ ΒΡΕΤΤΟΥ

 

 Καλούμε τα μέλη και τους φίλους του ΠΑ.ΣΟ.Κ., σε πολιτική εκδήλωση με ομιλήτρια την Υποψήφια Ευρωβουλευτή, Αγάθη – Ρόζα Βρεττού. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί, τη Δευτέρα 1η Απριλίου 2024 στις 19:30 μ.μ. στο Polo Central Café στην κεντρική πλατεία Αργοστολίου.

 

Η Αγάθη-Ρόζα Βρεττού, με καταγωγή από τη Λευκάδα, είναι γιατρός – καρδιολόγος, αναπληρώτρια Γραμματέας του Τομέα Υγείας του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Υπηρετεί ως Επιμελήτρια Α ΕΣΥ, στη Β’ Πανεπιστημιακή Καρδιολογική Κλινική του ΠΓΝ “Αττικόν”. Σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και είναι Διδάκτωρ Ιατρικής της ίδιας Σχολής. Διετέλεσε Βουλευτής Επικρατείας το 2007 και μέλος της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων.

 

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.