Αθλητισμός

Πλούσια ήταν η αθλητική δραστηριότητα του Κεφαλληνιακού ομίλου αντισφαίρισης

353views

Πλούσια ήταν η αθλητική δραστηριότητα του Κεφαλληνιακού ομίλου αντισφαίρισης το Σάββατο και την Κυριακή 1η και 2 Απριλίου, με τη συμμετοχή 4 αθλητών του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U12 που διεξήχθη στην Ηλιούπολη, καθώς και με τη συμμετοχή άλλων δύο στα τουρνουά της ΣΤ’ Ένωσης στον Αρκαδικό Ο.Α. «ΑΤΛΑΣ» και στον Ο.Α. ΧΡΥΣΟΣ.

Συγκεκριμένα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα αγωνίστηκαν οι Αλυσανδράτος Μάσιμος, Πανταζάτος Ευάγγελος και Τζιβράς Διονύσιος στην κατηγορία Αγόρια U12 και η Μπόβολου Αγγελική στην κατηγορία Κορίτσια U12.

Στο προπαιδικό Τουρνουά juniors Aρκαδικού Ο.Α. «ΑΤΛΑΣ», ο Τόλης Γιώργος αγωνίστηκε σε 16άρι ταμπλό, κέρδισε τέσσερις αγώνες και έφτασε μέχρι τον τελικό κατακτώντας τη δεύτερη θέση.

Στο πρωτάθλημα της ΣΤ’ Ένωσης ΧΡΥΣΟΣ Ο.Α συμμετείχε ο Τόλης Ιωάννης, σε 16άρι ταμπλό πέρασε στους 8.

Το διοικητικό συμβούλιο, ευχαριστεί τους προπονητές για την προετοιμασία των αθλητών, συγχαίρει όλους τους αθλητές του ομίλου για τη συμμετοχή τους στα ενωσιακά και πανελλαδικά πρωταθλήματα, τους εύχεται καλή δύναμη και πολλές ακόμη επιτυχίες για το υπόλοιπο της αγωνιστικής σεζόν.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η Πρόεδρος

Ο Γραμματέας

Ανδρεόλα Ελένη

Χαράλαμπος Μπόβολος

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.