Ελλάδα-Διεθνή

Πιλότος λιποθύμησε στον αέρα—Αναγκαστική προσγείωση στη Θεσσαλονίκη

112views

Σύμφωνα με τη Metro, το περιστατικό έγινε πριν από 4 ημέρες. Την ώρα που το αεροπλάνο βρισκόταν στα 30.000 πόδια, οι αεροσυνοδοί ενημερώθηκαν πως ο ένας από τους πιλότους έχει λιποθυμήσει. Όπως ήταν αναμενόμενο στο αεροπλάνο στο πλήρωμα του αεροπλάνου υπήρξε αναστάτωση που έγινε αντιληπτή στους επιβάτες.

«Ενώ ήμασταν όλοι καθισμένοι, παρατηρήσαμε ότι κάτι συνέβαινε στο μπροστινό μέρος του αεροπλάνου. Νομίζαμε ότι κάποιος είχε τραυματιστεί στην τουαλέτα ενώ υπήρχαν οι αναταράξεις. Μας είπαν ότι θα προσγειωθούμε στην Ελλάδα λόγω έκτακτης ιατρικής ανάγκης», είπε χαρακτηριστικά στην Birmingham Live ένας από τους επιβάτες.

Ακολούθησε αναγκαστική προσγείωση στη Θεσσαλονίκη με το αεροπλάνο να μένει για μία σχεδόν ώρα τον διάδρομο, μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο.

ΠΗΓΗ https://www.msn.com/

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.