Πολιτική

Περιοδεία των υποψηφίων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ στον Ελειό και τους Πρόννους

54views

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΣΤΟΝ ΕΛΕΙΟ & ΤΟΥΣ ΠΡΟΝΝΟΥΣ

Οι Υποψήφιοι Βουλευτές του ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κινήματος Αλλαγής στην Κεφαλονιά & την Ιθάκη, Γεωργία Καππάτου, Λευτέρης Κρητικός και Σταύρος Τουλάτος μαζί με το Γραμματέα της Τ.Ο. Αργοστολίου Χρήστο Θεοδωρακάτο και το Μέλος της Τ.Ο. Δέσποινα Χαρώνη, περπάτησαν χθες στους δρόμους του Πόρου, της Σκάλας και του Κατελειού.

Συνομίλησαν με τους κατοίκους και τους επαγγελματίες της περιοχής. Μοιράστηκαν τις αγωνίες και τους προβληματισμούς τους, μετέφεραν το Mήνυμα της Αλλαγής και της Ελπίδας για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. συναντά ξανά την Κοινωνία, συζητά με τους Πολίτες και τη Νέα Γενιά, επικοινωνεί το Πρόγραμμα του, προχωρά ακόμη πιο ισχυρό για να αποτελέσει το θεσμικό αντίβαρο απέναντι σε πολιτικές που εξυπηρετούν τα συμφέροντα των λίγων και αγνοούν το Λαό.

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.