Κοινωνία

Παροχή Υπηρεσιών Συμβουλευτικής και Ψυχολογικής Υποστήριξης.

239views

Παροχή Υπηρεσιών Συμβουλευτικής και Ψυχολογικής Υποστήριξης.

 

Σας ενημερώνουμε ότι στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του, το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Αργοστολίου με Παράρτημα Ρομά παρέχει συμβουλευτική και Ψυχολογική Υποστήριξη, σε όλους τους δημότες ανεξαρτήτως κοινωνικο-οικονομικών κριτηρίων.

Συγκεκριμένα, παρέχεται συμβουλευτική και ψυχολογική υποστήριξη σε γονείς και ενήλικες για θέματα διαχείρισης συναισθημάτων, διαπροσωπικών σχέσεων, επικοινωνίας, κ.ά.Σκοπός είναι η ενδυνάμωση και υποστήριξη των πολιτών για την καλύτερη διαχείρισητων προκλήσεων της καθημερινότητας και την προώθησητης ψυχικής υγείας.

Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ψυχολόγο του Κέντρου Κοινότητας εργάσιμες ημέρες και ώρες, στα τηλέφωνα: 26710-22395,6930075953.

Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα ΡΟΜΑ Δήμου Αργοστολίου

Ημέρες και Ώρες Λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή, 07:00-15:00

Ταχ. Δ/νση.: Σουηδίας 11, Αργοστόλι, 28 100

Τηλ.-Fax: 26710 22395

Email: kentrokoinotitaskef@gmail.com

Facebook: Κέντρο Κοινότητας Δήμου Αργοστολίου με Παράρτημα ΡΟΜΑ

 

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

Γ. ΤΣΙΛΙΜΙΔΟΣ

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.