Κοινωνία

Παροχή συνδρομής σε ιστιοφόρο σκάφος στην Ιθάκη

219views

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Ιθάκης, από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ότι το Ι/Φ σκάφος “PAULA ROSA” σημαίας Μεγ. Βρετανίας, με τέσσερις (04) αλλοδαπούς επιβαίνοντες, βρίσκεται σε δυσχερή θέση λόγω μηχανικής βλάβης, στη θαλάσσια περιοχή νοτιοανατολικά Ιθάκης.

Άμεσα προς παροχή συνδρομής απέπλευσε το Ε/Γ-Τ/Ρ “ΑΛΜΠΑΤΡΟΣ” Ν. Λευκάδας 193, στο οποίο επέβαινε στέλεχος της οικείας Λιμενικής Αρχής και με τη συνδρομή του οποίου το “PAULA ROSA” ρυμουλκήθηκε με ασφάλεια στο λιμένα Βαθέως Ιθάκης .

Από το Λιμεναρχείο Ιθάκης απαγορεύτηκε ο απόπλους του ανωτέρω σκάφους μεχρι την προσκόμιση σχετικού βεβαιωτικού αξιοπλοΐας, ενώ από το περιστατικό δεν υπήρξε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.