Αθλητισμός

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ16 2022-Σημαντικές επιτυχίες από το μέλλον του Κεφαλλονίτικου στίβου

667views

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ16 2022
Σημαντικές επιτυχίες από το μέλλον του Κεφαλλονίτικου στίβου

Άλλη μια σπουδαία εμφάνιση από τους «μικρούς» της Γυμναστικής Εταιρείας Κεφαλληνίας στον Γ όμιλο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κ16, που διοργανώθηκε με επιτυχία την Παρασκευή και το Σάββατο 1-2 Ιουλίου, στην Πάτρα. Η ομάδα μας κατέκτησε 3 μετάλλια, συγκέντρωσε 33 βαθμούς και ανέβηκε στην 5η θέση της βαθμολογίας των κοριτσιών, ανάμεσα σε 52 συλλόγους από την Πελοπόννησο, τη Δυτική Ελλάσα και τα Ιόνια νησιά.


Η σημαντικότερη επιτυχία ήρθε στη σκυταλοδρομία 4Χ80μ. Η ομάδα της ΓΕΚ αποτελούμενη από τις Αναστασία Αλεξανδράτου, Αποστολία Αντωνάτου, Μιχαέλα Τοτόλου και Φωτεινή Παπαναστασάτου κατέκτησε τη 2η θέση με επίδοση 41,02 σημειώνοντας νέο ρεκόρ Κεφαλονιάς.
Δύο ακόμα μετάλλια ήρθαν από την Ειρήνη Βλαχογιαννάτου που πήρε την 3η θέση στο άλμα σε ύψος με 1,50 και από τη Σπυριδούλα Τοτόλου, που πήρε το χάλκινο μετάλλιο στο άλμα τετραπλούν με 13,85, επίδοση που αποτελεί νέο ατομικό ρεκόρ και ρεκόρ ΓΕΚ.


Πολύ καλά πλασαρίσματα είχαμε επίσης από τη Χαρά Μεταξά, 4η θέση στον δίσκο και 7η στο τετραπλούν, τον Μιχάλη Τουμαζάτο, 6η θέση στα 80μ και από τη Φωτεινή Παπαναστασάτου 7η θέση στα 150μ.
Σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν αξίζουν πολλά συγχαρητήρια!
Επόμενος αγώνας για την ΓΕΚ το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20, το επόμενο Σαββατοκύριακο στις Σέρρες

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.