Πολιτική

Παναγής Καππάτος – Συνάντηση με τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ κ. Παπαευσταθίου για την ενίσχυση του ΕΚΑΒ Κεφαλονιάς

40views

Συνάντηση με τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ κ. Παπαευσταθίου για την ενίσχυση του ΕΚΑΒ Κεφαλονιάς

Σήμερα είχα συνάντηση με τον Πρόεδρο του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ) κ. Νίκο Παπαευσταθίου. Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η ενίσχυση της δύναμης του ΕΚΑΒ στην Κεφαλονιά.

Με δεδομένο ότι υπάρχουν οι πρώτοι απόφοιτοι της σχολής Διασωστών – Πληρωμάτων Ασθενοφόρων στο Νοσοκομείο Αργοστολίου, οι προοπτικές για εκδήλωση ενδιαφέροντος είναι καλύτερες σε σχέση με το παρελθόν.

Η πρόταση που έχει κατατεθεί προς έγκριση από το Υπουργείο Οικονομικών και το Υπουργείο Υγείας είναι η πρόσληψη 2 επικουρικών άμεσα και προκήρυξη 5 μόνιμων θέσεων.

Τέλος συζητήσαμε για το άνοιγμα της πλατφόρμας επικουρικών ώστε να κατατεθούν νέες αιτήσεις ενδιαφέροντος, πέραν των αιτήσεων που έχουν ήδη κατατεθεί.

Ευχαριστώ θερμά τον κ. Παπαευσταθίου για τη συνεργασία.

 

Παναγής Καππάτος

Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.