Πολιτική

Παναγής Καππάτος: Συνάντηση με την Γενική Γραμματέα του ΥΠΕΣ κ. Βιβή Χαραλαμπογιάννη για προσλήψεις προσωπικού στο Γηροκομείο Αργοστολίου

279views

Συνάντηση με την Γενική Γραμματέα του ΥΠΕΣ κ. Βιβή Χαραλαμπογιάννη για προσλήψεις προσωπικού στο Γηροκομείο Αργοστολίου

 

Σήμερα 18.5 είχα συνάντηση με την Γενική Γραμματέα Ανθρώπινου Δυναμικού του Υπουργείου Εσωτερικών κ. Βιβή Χαραλαμπογιάννη με αντικείμενο τη ενίσχυση του προσωπικού του Γηροκομείου Αργοστολίου.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν τηλεφωνικά η Διευθύντρια Προσωπικού Τοπικής Αυτοδιοίκησης του ΥΠΕΣ κ. Αφροδίτη Διαμαντοπούλου, η Πρόεδρος του Γηροκομείου κ. Άννα Ζαπάντη και ο Διευθυντής του Γηροκομείου κ. Διονύσης Ραζής.

Στη σύσκεψη εξετάσαμε δύο θέματα:

Αρχικά την επεξεργασία λύσης για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει το Γηροκομείο Αργοστολίου με την επάρκεια σε μόνιμο προσωπικό και το οποίο υπάρχει πάνω από μια δεκαετία. Σχετικά με αυτό το ζήτημα, σε συνεννόηση με τη διοίκηση του Γηροκομείου θα ληφθούν αποφάσεις τις επόμενες ημέρες, με βάση τις προτάσεις που επεξεργαστήκαμε σήμερα.

Επίσης αποφασίστηκε λόγω της λήξης των συμβάσεων εργασίας ορισμένου χρόνου, η προκήρυξη το συντομότερο δυνατό –μέχρι το τέλος του τρέχοντος μηνός- νέας οκτάμηνης σύμβασης για 12 άτομα.

Ευχαριστώ την κ. Χαραλαμπογιάννη για την ανταπόκριση και την δρομολόγηση λύσεων σε άμεση συνεργασία με τη διοίκηση του Γηροκομείου. Λύσεων που μετά από πολλά χρόνια εξασφαλίζουν τη βιωσιμότητα του Γηροκομείου και την επάρκειά του σε προσωπικό.

 

Παναγής Καππάτος

Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.