ΠολιτικήΥγεία

Παναγής Καππάτος – Συνάντηση με την Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας κ. Μίνα Γκάγκα

313views

Συνάντηση με την Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας κ. Μίνα Γκάγκα

Συνάντηση με την Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας κ. Μίνα Γκάγκα είχα σήμερα για θέματα της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης και τη σημαντική βοήθεια από την πρόσληψη 4 νέων μόνιμων ιατρών που εγκαθίστανται στο νοσοκομείο μετά την τελευταία προκήρυξη.

Συζητήθηκε η διαδικασία για την επικείμενη δημοπράτηση της κτιριακής αναβάθμισης του νοσοκομείου Αργοστολίου ύψους 7.000.000 ευρώ, με τη μέθοδο μελέτης-κατασκευής μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης. Η παρέμβαση θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων μηχανολογική και κτιριακή αποκατάσταση, μεταφορά της νεφρολογικής κλινικής στα παλαιά χειρουργεία και κατασκευή χώρου για μαγνητικό τομογράφο. Ήδη ολοκληρώνεται στο νοσοκομείο η κατασκευή του νέου Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών, χάρη στη δωρεά του Κληροδοτήματος Βεργωτή.

Τέλος, από το Ταμείο Ανάκαμψης προκηρύσσονται και οι διαγωνισμοί για τα Κέντρα Υγείας Σάμης και Ιθάκης ύψους 3.000.000 ευρώ, αντιμετωπίζοντας έτσι συνολικά τα κτιριακά προβλήματα στις δομές υγείας της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης.

Παναγής Καππάτος

Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.