Πολιτική

Παναγής Καππάτος- Συγχαρητήρια στους νέους Δημάρχους- Θα παραμείνω δίπλα τους

230views

«Συγχαρητήρια στους νέους Δημάρχους – Θα παραμείνω δίπλα τους»

 

Εύχομαι συγχαρητήρια και καλή συνέχεια στους επανεκλεγείς Δημάρχους Θεόφιλο Μιχαλάτο του Δήμου Αργοστολίου, Γεώργιο Κατσιβέλη του Δήμου Ληξουρίου, Διονύση Στανίτσα του Δήμου Ιθάκης και καλή αρχή στο νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Σάμης Παναγή Δρακουλόγκωνα.

 

Η αγαστή συνεργασία μεταξύ τοπικής αυτοδιοίκησης και κεντρικής εξουσίας απαιτεί σχεδιασμό, πνεύμα καλής συνεννόησης και συνεργασίας στο μέτρο του δυνατού με απόλυτο σεβασμό στον ρόλο του καθενός.

 

Ως Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης θα παραμείνω δίπλα τους σε κάθε προσπάθεια που στόχο έχει την ανάπτυξη των νησιών μας και την υλοποίηση έργων που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο τα επόμενα χρόνια στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του νομού μας.

 

Άλλωστε είμαι βέβαιος ότι μοιραζόμαστε το ίδιο αίσθημα ευθύνης απέναντι στους πολίτες που μας εμπιστεύθηκαν.

 

Τέλος, εύχομαι καλή θητεία σε όλους τους δημοτικούς συμβούλους όλων των παρατάξεων που εξελέγησαν και συγχαρητήρια σε όλους τους υποψηφίους για τον εκλογικό αγώνα που έδωσαν.

 

Παναγής Καππάτος

Βουλευτής Κεφαλονιάς & Ιθάκης

 

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.